NTI

NTI - controle over jouw carrière

Heb je zin om jezelf te verbeteren met het lesmateriaal van de beste commerciële onderwijsinstelling in Nederland? Het NTI wordt door meer dan 1000 cursisten met een zeer hoge cijfer beoordeeld voor alle opleidingen die worden aangeboden. En het allerbeste hiervan is dat je weinig regels hoeft te volgen. Hieronder informeren we jou over deze onderwijsinstelling en de verschillende opleidingen die je kunt volgen. Tevens lees je de regels die je hoort te volgen voor het krijgen van jouw certificaat.

Bekijk hier alle opleidingen >>

Met het NTI kun je overal het laatste hoofdstuk leren

Deze onderwijsinstelling biedt net als andere organisaties in deze branche klassikale en online lessen. Dit betekent dat je bijvoorbeeld alle hoofdstukken van een boek in de trein kunt doornemen. Ook kun je op de scholen van deze organisatie staatsexamens afleggen op de niveaus van havo en vwo. Daarnaast heb je bij het NTI audio lessen die over alle opleidingen gaan. En stel dat je onzeker bent over de lessen. Wat kun je eraan doen? Op deze commerciële onderwijsinstelling heb je de kans om gratis proeflessen te nemen.

Je kunt alles leren op het NTI

MBO premium

Op het NTI heb je de mogelijkheid om opleidingen te volgen op het niveau van het Mbo. Het aanbod van deze cursussen is erg divers, omdat je volledige Mbo-, basis -en brancheopleidingen kunt volgen. Hierbij heb je de keuze om losse modules te volgen. Tevens heb je de mogelijkheid om verschillende Hbo-programma's te volgen. Daarnaast kun je certificaten behalen op masterniveau en je hebt de kans om taalcursussen te volgen die jouw CV een extra touch kunnen geven. Daardoor maak je meer kans om de aantrekkelijkste banen te krijgen. En je hebt de mogelijkheid om beroepsopleidingen te vinden. Ook bij deze opleidingen kun je de NTI audio bestanden beluisteren om op de hoogte te blijven van de laatste lessen.

Maak je borst maar nat om een opleiding van deze onderwijsinstelling te volgen

Als je een opleiding van het NTI gaat doen, moet je aan de vooropleidingseisen voldoen. Wanneer dit niet het geval is, ben je verplicht om een toelatingstoets af te leggen. Indien je een Hbo-opleiding gaan volgen, moet je de Hbo 21+-toets doen. In het geval van een Mbo-studie hoor je de Mbo-toelatingstoets af te leggen. Bij het maken van deze toetsen heb je niet de mogelijkheid om naar de NTI audio bestanden te luisteren.

Wanneer je niet voor een van deze twee examens slaagt, kun je een kort Hbo-programma of Mbo-basisopleiding doen. De kosten voor de Hbo 21+-toets of Mbo-toelatingstoets bedragen €75. Je ontvangt dit bedrag wanneer je je voor een Hbo -of Mbo-opleiding van het NTI inschrijft. Dit moet binnen 14 dagen na de toetsresultaten gebeuren.

Studeren op jouw moment

Terug naar overzicht