NHA

NHA - Kiezen uit tientalle opleidingen

Wie heeft gezegd dat je alleen naar de middelbare school hoeft te gaan voor een diploma? NHA is een commerciële onderwijsinstelling die meer dan 80 jaar ervaring heeft in het opleiden van particulieren. Daarnaast zie je dat er een groot aanbod van NHA-opleidingen is voor verschillende professionals in Nederland. Hieronder zetten we deze allemaal op een rijtje. Ook brengen we jou op de hoogte van de regels die je hoort te volgen als je een NHA-cursus gaat volgen.

Bij de NHA krijg je les van zeer ervaren professionals

De NHA is een particuliere instituut dat onderdeel is van Maxwell Holding Company. Het doel van deze organisatie is het toegankelijk maken van onderwijs voor consumenten in Nederland. Dit wordt gedaan met het geven van klassikale lessen. Daarnaast kunnen studenten het leerstof volgen met behulp van het online lesmateriaal dat wordt aangeboden. Bij deze organisatie wordt er van een goede prijs-kwaliteitsverhouding gesproken en dit zie je terug in de recensies. Veel van de participanten hebben de NHA met een hoge cijfer beoordeeld en ze hebben aangegeven dat de docenten heel snel reacties geven op hun vragen en opmerkingen. Bovendien vonden ze de NHA-opleidingen een leuke uitdaging.

Een allrounder in het aanbieden van lesmateriaal

In tegenstelling tot andere commerciële onderwijsinstellingen biedt de NHA opleidingen op de niveaus van het vmbo, havo en vwo. Hier kun je een aantal specifieke vakken kiezen dat jij interessant vindt. Daardoor heb je de mogelijkheid om meer te leren van de vakken die jij op de middelbare school leuk vond. Ook heb je NHA-opleidingen die gericht zijn op het Mbo, Hbo en de universiteit. Als je bijvoorbeeld naar de website van dit instituut gaat, zie je dat het aanbod van opleidingen erg verschillend is. Zo lees je dat jij en jouw vrienden voor een cursus fotografie of rechten kunnen gaan. Bovendien heb je de mogelijkheid om cursussen te volgen die jou voorbereiden op het leven van een zelfstandige ondernemer. Volgens de site van deze organisatie kun je bijvoorbeeld lessen volgen om een paramedische ondernemer te worden, maar je hebt ook de kans om brood te verdienen als een beroepsfotograaf.

Door de verschillende opleidingen van de NHA is deze onderwijsinstelling een aanrader voor iemand die nieuwsgierig is naar de verschillende aspecten van het bedrijfsleven.

Niet alle NHA-opleidingen zijn dezelfde

Op dit instituut moet je je aan een aantal regels houden om jouw diploma te behalen. Ten eerste moet je je op tijd aanmelden voor een cursus. Ten tweede hoor je lessen te volgen die alleen op de onderwijsinstelling worden gegeven. Bovendien moet je de opdrachten doen die aan jou worden gegeven door de docenten.

Terug naar overzicht