LOI

LOI - Ga zo snel mogelijkheid de arbeidsmarkt op

Als je snel een goede voorbereiding wilt hebben voor de arbeidsmarkt, is het aanbevolen om naar de LOI te gaan. Maar, waarom is deze commerciële onderwijsinstelling met online lesmateriaal een advies voor ambitieuze professionals? En wat is het reglement dat je moet volgen om jouw certificaat te ontvangen? Hieronder zorgen we ervoor dat je de antwoorden hebt op deze vragen. Ook krijg je informatie over de regels die je hoort te volgen voor jouw certificaat.

Bekijk de opleidingen hier >>

Bij de LOI kun je vanaf de bank jouw diploma halen

Zoals je eerder in de inleiding zag, is de LOI een commerciële onderwijsinstelling die ervoor zorgt dat studenten lessen krijgen op afstand. Deze organisatie heeft meer dan 100.000 studenten en deze personen kunnen uit meer dan 1000 opleidingen met verschillende reglementen een keuze maken. De studies die door deze onderwijsinstelling worden aangeboden, zijn op de niveaus van het Mbo, Hbo en universiteit. Daarnaast kun je cursussen volgen die gerelateerd zijn aan jouw interesses. Voor elke opleiding moet je je aan een reglement houden.

Naast de verschillende opleidingen heb je ook de mogelijkheid om een digitale coach te kiezen. Bij deze optie heb je een combinatie van online diensten en verschillende animatiefilms die jou extra informatie geven

Een ruime keuze van studies voor iedereen

In de vorige alinea werd je geïnformeerd over het feit dat de LOI meer dan honderd opleidingen aanbiedt. Echter vergaten we om te zeggen dat deze commerciële onderwijsinstelling verschillende soorten studies aanbiedt. Zo kun je hier een opleiding te kiezen waarmee je een fotograaf wordt, terwijl anderen de kans hebben om een applicatieontwikkelaar te worden.

Elke studie heeft een ander reglement

Voor elke studie van de LOI moet je je overigens aan een reglement houden. Hierbij moet er worden gezegd dat er binnen elke studie andere regels worden gehanteerd voor de studenten. Dit is natuurlijk logisch, want je moet voor sommige studies meer doen dan voor andere. Je hoort bijvoorbeeld volgens het reglement van de Hbo-studies meer collegegeld te betalen, omdat deze opleidingen intensiever zijn dan de vakken die op het Mbo worden gegeven.

LOI biedt nu ook klassikaal onderwijs aan.

Terug naar overzicht