Avans Plus

Bij Avans Plus onderscheid je je zonder twijfel van anderen

Stel, je wilt graag na jouw eerste maanden bij jouw nieuwe werkgever graag meer leren. Waar kun je dit doen? Op een onderwijsinstelling waar het collegegeld erg hoog is en je veel boeken moet lezen zonder praktische opdrachten? Als dit niet het geval is, dan ben je bij Ikplatform.nl aan het juiste adres, omdat je alle informatie krijgt over Avans en zijn extra curriculum, namelijk Avans Plus. Hieronder word je geïnformeerd over dit programma van de Avans Hogeschool en de cursussen die je allemaal kunt kiezen. Ook word je op de hoogte gebracht van de voorwaarden waar je aan moet voldoen voor het behalen van jouw certificaat.

Bekijk de opleidingen hier >>

Bij Avans krijg je een extra plus op jouw CV

Avans heeft in de laatste jaren gemerkt dat professionals behoefte hebben aan een extra onderscheiding op hun CV's. Er is immers aangegeven dat de extra cursussen voor meer carrièremogelijkheden zorgen. Naar aanleiding van deze trend is er vanuit het bestuur van Avans besloten om Avans Plus aan te bieden. Met dit programma hebben professionals de mogelijkheid om een extra diploma te behalen. Dit doen ze door een deeltijdopleiding te volgen die zij interessant vinden. De cursussen van Avans Plus worden alleen op de locatie in Breda gegeven.

Maak een keuze uit een groot aanbod van top opleidingen

Avans biedt verschillende opleidingen in zijn extra programma. Deze cursussen worden op de volgende niveaus gegeven: post-Mbo, bachelor, postbachelor, master en postmaster. Tevens heb je de mogelijkheid om een masterclass te volgen. Al deze cursussen zijn gerelateerd aan bijvoorbeeld Management & Organisatie, HRM en Theater. Door het grote aanbod van de opleidingen kun je verschillende onderscheidingen op jouw CV zetten.

Voor Avans Plus moet je op het allerhoogste niveau zitten

Voor een cursus van Avans Plus ben je verplicht om de regels te volgen die bij andere onderwijsinstellingen worden gehanteerd. Denk bijvoorbeeld aan het betalen van het collegegeld en het uitvoeren van de opdrachten. Echter is dit alleen het geval voor cursisten die het juiste opleidingsniveau hebben. Voor de mensen bij wie dit niet het geval is, geldt een ander reglement. Volgens deze regels horen de aspiranten een toelatingsassessment te doen. Deze opdracht heeft twee varianten en deze zijn afhankelijk van de opleiding die je kiest, jouw werkervaring en de opleidingsachtergrond. Daarbij moeten de participanten over het juiste werk -en denkniveau beschikken, maar dit geldt ook voor de gewenste motivatie en competenties.

Als je het toelatingsassessment gaat doen, moet je rekening houden met het feit dat je €250 betaalt. Op basis van de resultaten zal de toelatingscommissie van Avans beslissen of je de gekozen opleiding kunt volgen.

Opleidingen

Terug naar overzicht